Nyheter og kommentarer

Aug 2015

Kommentar fra Kristin Spitznogle

Om boken - MANN
"Midt i travle dager dukket det plutselig opp en liten luke. Jeg sitter ute i hagen og leser en noe usedvanlig - og simpelthen; fantastisk bok! Det er som om denne norske forfatteren har tenkt mange av de samme tanker som meg selv, refleksjoner jeg vanligvis kun finner i amerikansk litteratur på området, og her uttrykt på et så flott og tankevekkende vis.

Det er bare å få rette en takk og en gratulasjon til deg Stian - her har du sannelig skrevet en klok bok som jeg tror vil være til stor inspirasjon, og gjøre en bemerkelsesverdig forskjell for de som leser den!

Kristin Spitznogle

Kommentar fra Kari Dahl Gullikstad

Jeg har lest boken Mann - hvordan mestre ditt liv og din kvinne, med stor interesse. Den er en viktig bok som alle menn (og kvinner!) burde lese! Takk til Stian for at du er så modig at du har skrevet denne boken! Verden trenger Menn som deg! Jeg leser den som en hyllest til Kvinnen, forholdet og livet! Takk for at du setter søkelyset på å få tydeliggjort hvor viktig det maskuline i menn og det feminine i kvinner er for at forholdet skal være i utvikling. Jeg opplever at du tar for deg de viktige selvutviklingsprinsippene med en Mannsstemme. Du gjør det med en tyngde, innsikt og kjærlighet som gir en tro på at dine tanker og perspektiver kan gjøre verden til et bedre sted å være!

Kari Dahl Gullikstad
Sertifisert Mindfulness instruktør  (SCAT) 
og Helsecoach MNFF/Friskvernkonsulent 

Hva er iBook ?

Om iBooks
Les om iBooks for iOS og Mac, blant annet hvordan du skaffer bøker fra iBooks Store, hvordan du organiserer biblioteket og så videre. Read More...