Nyheter og kommentarer

Lydbok kommer 17.NOV 2015

MANN som lydbok kan lastes ned fra Amazon fra og med 17. Nov 2015
Mann-Hele
Amazon-Logo

Kommentar fra Hege Trygvasson

Hei Stian.

Boken din er trolig den beste og viktigste boken om forhold mellom mann og kvinne, jeg noen gang har lest. Du skriver godt og viser en enorm innsikt om kvinnen samtidig som du mestrer å bevare og annerkjenne mannen som han er. Det er så fint at du ikke er fagperson som skriver - du kan komme med "påstander" tatt fra levd liv og erfaringer i stedet for akademiske teorier. For øvrig kommer du med "påstander" på en utrolig ydmye og respektfull måte. Tusen takk for boken din. Min mann (finnes der ute et sted) må lese og forstå din bok for å være av interesse for meg.. Som et inntakskrav i Heges liv!!!

Hege Trygvasson

Kommentar fra Sissel Gran

Hei Stian. Tusen takk for boken MANN. Du har gjort en utrolig god jobb og den bør ut i verden. Den må være et suverent tilskudd på dine kurs og seminarer. Jeg synes du skriver så fint om betydningen av å forstå underliggende følelser, at hvis kjæresten gråter eller er sint, må mannen ikke vike unna, men forstå at hun kanskje er skuffet og trist. Hun trenger trøst og støtte. Det handler jo om å hjelpe hverandre med følelsesregulering, ikke stikke av. Det er folkeopplysning du driver med Stian, rettet mot menn i særdeleshet. Lykke til. Beste hilsen Sissel Gran

Kommentar fra Kristin Spitznogle

Om boken - MANN
"Midt i travle dager dukket det plutselig opp en liten luke. Jeg sitter ute i hagen og leser en noe usedvanlig - og simpelthen; fantastisk bok! Det er som om denne norske forfatteren har tenkt mange av de samme tanker som meg selv, refleksjoner jeg vanligvis kun finner i amerikansk litteratur på området, og her uttrykt på et så flott og tankevekkende vis.

Det er bare å få rette en takk og en gratulasjon til deg Stian - her har du sannelig skrevet en klok bok som jeg tror vil være til stor inspirasjon, og gjøre en bemerkelsesverdig forskjell for de som leser den!

Kristin Spitznogle

Kommentar fra Kari Dahl Gullikstad

Jeg har lest boken Mann - hvordan mestre ditt liv og din kvinne, med stor interesse. Den er en viktig bok som alle menn (og kvinner!) burde lese! Takk til Stian for at du er så modig at du har skrevet denne boken! Verden trenger Menn som deg! Jeg leser den som en hyllest til Kvinnen, forholdet og livet! Takk for at du setter søkelyset på å få tydeliggjort hvor viktig det maskuline i menn og det feminine i kvinner er for at forholdet skal være i utvikling. Jeg opplever at du tar for deg de viktige selvutviklingsprinsippene med en Mannsstemme. Du gjør det med en tyngde, innsikt og kjærlighet som gir en tro på at dine tanker og perspektiver kan gjøre verden til et bedre sted å være!

Kari Dahl Gullikstad
Sertifisert Mindfulness instruktør  (SCAT) 
og Helsecoach MNFF/Friskvernkonsulent